ბრინჯი ორაგულით - Brinji oragulit



მასალა:

200 გ ორაგულის ფილე
1 ჩ.კ. თაფლი
1 ძირი მწვანე ხახვი
ზეითუნის ზეთი
1/2 ს.კ. ძმარი (6%)
1/2 ჭიქა მრგვალი ბრინჯი
პილპილი და მარილი

კუბიკებად დაჭრილი თევზი დაამარინადეთ ძმრის, პილპილის, მარილისა და თაფლის ნარევში. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი და მასში სწრაფად შეწვით თევზი მარინადიანად.
გარეცხილი ბრინჯი ხარშეთ თავის ტოლ წყალში 12 წუთით დაბალ ცეცხლზე. შეანელეთ 1/2 ს.კ. ძმრით, მწიკვი მარილითა და შაქრით, 1 ს.კ. მდუღარე წყლით, 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთით და სწრაფად ურიეთ.
მზა ბრინჯი გადაიტანეთ თეფშზე. თავზე მოაყარეთ ორაგული და დაჭრილი ხახვი.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.