ხორცის სალიანკა - Xorcis salianka



მასალა:

300 გრ.ცხვრის ან საქონლის რბილი ხორცი
2 თავი ხახვი
2 ან 3 ცალი მჟავე კიტრი
100 გრ.თეთრი ღვინო
2 ან 3 ს. კ. კარაქი
100 გრ.ბულიონის წვენი
1 ს. კ. ხმელი სუნელი
2 წითელი მწარე წიწაკა
3 ან 4 კბილი ნიორი
1 ს.კ.ბროწეულის წვენი
ტომატი
მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ქვაბში ჩაალაგეთ წვრილად დაჭრილი ხორცი, დაუმატეთ კარაქი და წვრილად დაჭრილი ხახვი. დაახურეთ ქვაბს თავსახური და მოშუშეთ 8-10 წუთი, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი კიტრი, წიწაკა, დაჭყლეტილი ნიორი, ტომატი და ხმელი სუნელი, დაასხით ღვინო, ბროწეულის წვენი და ბულიონი, მარილი გემოვნებით. ყველაფერი შეურიეთ და ამზადეთ კიდევ 10-15 წუთი.

გემრიელად მიირთვით!
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.