ორაგულის რულეტი - Oragulis ruleti

ორაგულის რულეტი

Oragulis ruleti




მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:


300 გრ. ორაგულის ფილე, 3 ს/კ კარაქი, 1 თავი ხახვი წვრილად დაჭრილი, ახალდაფქული შავი პილპილი, 1 ც. კვერცხის გული, 50 გრ. არაჟანი, 1 დიდი კონა კამა დაქუცმაცებული, მარილი, 2 ც. კვერცხი, 1 კგ. ფენოვანი ცომი, 250 გრ., მწვანილი (ან ყვავილოვანი კომბოსტო), 0,5 კბილი ნიორი...[...]

ღურკანას (გარბუშა) სუპ-პიურე - Gurkanas (garbusha) sup-piure

ღურკანას (გარბუშა) სუპ-პიურე

Gurkanas (garbusha) sup-piure



[left]მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

* თევზის ბულიონი - 1,5 ლ,
* კანგაცლილი ღურკანას (გარბუშა) ფილე - 300 გრ.,
* კარტოფილი - 6 ც.,
* სტაფილო - 1 ც.,
* პურის ფქვილი - 1 ს.კ.,
* ზეთი - 2 ს.კ.,
* ნაღები - 3 ს.კ.,
* მარილი (თუ ბულიონი უმარილოა) – 1 ჩ.კ.

ქაშაყის სუპი - Qashayis supi

ქაშაყის სუპი

Qashayis supi




მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:


ქაშაყი – 2 ც. კარტოფილი – 3 ც. სტაფილო – 1 ც. ხახვი – 1 ც. ფქვილი – 1 ს. კ. ზეთი – 1 ს. კ. წყალი – 1 ლ. რძე – 0,5 ლ. დაფქული შავი პილპილი. მწვანილი. არაჟანი...[...]
Qashayis supi

დორადო (ზღვის კარჩხანა) ტომსიკაში - Dorado (zgvis karchxana) tomsikashi

დორადო (ზღვის კარჩხანა) ტომსიკაში

Dorado (zgvis karchxana) tomsikashi



მოსამზადებლად დაგჭირდებთ:

დორადო 2ც. (500-600გრ.) ლიმონის და ფორთოხლის ცედრა (ქერქი) – (5-6 გრ.) ფორთოხლის წვენი –1/2 ჭ. რეჰანი – 2-3 ღერო (3გ.) ქინძი – 3-4 ღერო (5გ.) ნიორი – 4 კბილი (20 გრ.) კოჭას ძირი (იმბირი) – 20 გრ. მწვანე ხახვი (თეთრი ნაწილი) – 3-4 ღერო (5 გრ.) შირბახტის (კუნჟუტის) ზეთი – 2 ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი – 2 ს.კ. სოიოს სოუსი – 3 ს.კ. მარილი და ახლად დაფქული პილპილი – გემოვნებით...[...]
Dorado (zgvis karchxana) tomsikashi

"ოჯახური" ქათმითა და კარტოფილით

"ოჯახური" ქათმითა და კარტოფილით - Ojaxuri


Âñ¸ íåîáõîäìîå äëÿ äâèæêà DLE