კუჭმაჭი - Kuchmachi



მასალა:

1 კილო კუჭმაჭი; 1 კბილი ნიორი; 1 თავი ხახვი; 1 ცალი ბროწეული; ჩაის კოვზი ქონდარი; 1-2 ჩაის კოვზი უცხო სუნელი; თითო ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი; ხმელი ქინძი, 2 ძირი ქინძი, ძმარი, მარილი;

მომზადება:
საქონლის გულ-ღვიძლი მოხარშეთ, მოაყარეთ მარილი და გააციეთ. დაჭერით წვრილად. დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, ქონდარი, უცხო სუნელი, ზაფრანა, ხმელი სუნელი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ბროწეულის მარცვლები აურიეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ ცოტა ძმარი და შეაზავეთ კუჭმაჭი ამ საკმაზით.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.