ბეზე კრემით და ხილით



მასალა:

ბეზე კრემით და ხილით


ბეზე:

• 2 კვერცხის ცილა
• 150 გრ შაქარი

კრემი:

• 150 გრ ყველი უმარილო
• 50 მლ ნაღები 33-35%
• 100 გრ შაქარი

ხილი:

• ნებისმიერი: მარწყვი, მალინა კივი, ბანანი...

მომზადება:

გამზადებული დესერტი მაშინვე უნდა მივიტინოთ სუფრაზე. ამ მასალით გამოდის 20 ულუფა .
მოვამზადოთ ბეზე.
ცილა და მწიკვი მარილი ავთქვიფოთ სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ(დაახლოვებით 10 წთ).
ცილა კარგად უნდა იყოს გაციებული, რომ ბეზე კარგად აითქვიფოს.
ნელ-ნელა დავუმატოთ შაქარი.

ბეზე კრემით და ხილით

ავთქვიფოთ კიდევ მაგრად. გადავიტანოთ ბეზე ფორმების მიმცემ პაკეტში და სპეციალურ ქაღალდგადაკრულ ჟარონაზე პატარა გუნდები დავსვათ.

ბეზე კრემით და ხილით

გავუკეთოთ კიდეები გარშემო რომ კრემი მოთავსდეს შუაში.
მოვათავშოთ აირღუმელში და გამოვაშროთ 100 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.

ბეზე კრემით და ხილით

კრემისთვის ნაღები და შაქარი ავურიოთ ერთმანეთში. დავუმატოთ ყველი.

ხილი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
გამზადებული ბეზე გავაგრილოთ და კრემი ჩავუდოთ გულში.

ბეზე კრემით და ხილით

ზემოდან მოვათავსოთ დაჭრილი ხილი.

ბეზე კრემით და ხილით

წყარო
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.