მასალა:

ბეზე:
• 2 კვერცხის ცილა
• 150 გრ შაქარი
კრემი:
• 150 გრ ყველი უმარილო
• 50 მლ ნაღები 33-35%
• 100 გრ შაქარი
ხილი:
• ნებისმიერი: მარწყვი, მალინა კივი, ბანანი...
მომზადება:
გამზადებული დესერტი მაშინვე უნდა მივიტინოთ სუფრაზე. ამ მასალით გამოდის 20 ულუფა .
მოვამზადოთ ბეზე.
ცილა და მწიკვი მარილი ავთქვიფოთ სანამ ჰაეროვან მასას არ მივიღებთ(დაახლოვებით 10 წთ).
ცილა კარგად უნდა იყოს გაციებული, რომ ბეზე კარგად აითქვიფოს.
ნელ-ნელა დავუმატოთ შაქარი.

ავთქვიფოთ კიდევ მაგრად. გადავიტანოთ ბეზე ფორმების მიმცემ პაკეტში და სპეციალურ ქაღალდგადაკრულ ჟარონაზე პატარა გუნდები დავსვათ.

გავუკეთოთ კიდეები გარშემო რომ კრემი მოთავსდეს შუაში.
მოვათავშოთ აირღუმელში და გამოვაშროთ 100 გრადუსზე 1 საათის განმავლობაში.

კრემისთვის ნაღები და შაქარი ავურიოთ ერთმანეთში. დავუმატოთ ყველი.
ხილი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
გამზადებული ბეზე გავაგრილოთ და კრემი ჩავუდოთ გულში.

ზემოდან მოვათავსოთ დაჭრილი ხილი.

წყარო
|
|
|
|
|
|
|
|
|