მასალა:
* ხორცი 500 გრ;
* პური 150 გრ (3-4 ნაჭერი);
* კვერცხი 1 ცალი;
* ხახვი 1-2 თავი;
* რძე (ნაღები, ან წყალი) 2/3 ჭიქა;
* მარილი;
* შაქარი;
* საფანელი ან ფქვილი;
მომზადება:
მზარეულები ხორცის 2 - 3-ჯერ გატარებულ ფარშს დაბლენდერებულ ხახვს, კვერცხს მარილს, წიწაკას და რძეში ჩამბალ პურს საგულდაგულოდ ურევენ.
მომზადებულ მასას კოვზით იღებენ, ხელისგულებით აბურთავებენ, შემდეგ სასურველ ფორმას აძლევენ, ავლებენ სუხარსა ან ფქვილში და კარგად გახურებულ ტაფაზე მცენარეულ ცხიმში ბრაწავენ ორივე მხრიდან.





წყარო: mary.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|