პასტა პომიდვრის უგემრიელესი სოუსით



მასალა:


* 1კგ პომიდორი;
* ზეითუნის ზეთი;
* 100-125 გრ ყველი "რიკოტი";
* ნიორი - 2 კბილი;
* მწვანე რეჰანი;
* 500გრ სპაგეტი;
* მარილი და წიწაკა გემოვნებით;

მომზადება:


ჯერ დავიწყოთ პომიდვრის მომზადება, რადგან სპაგეტის მოხარშვას არ უნდა იმდენი დრო რაც სოუსის მომზადებას. აადუღეთ წყალი ქვაბში, პომიდვრებს გაუკეთეთ ჯვარედინი ნაჭრები და დაასხით მდუღარე წყალი. დატოვეთ რამოდენიმე წუთს, შემდეგ გადაასხით წყალი და პომიდვრები გაასუფთავეთ კანისგან. თვითოეული გაფცქვნილი პომიდორი დაჭერით ოთხად დ მოაცილეთ თესლი.

მოათავსეთ პომიდორი ღრმა ჯამში და დააბლენდერეთ. ტაფაზე დაასხით ზეთი და მოდაღეთ დასრესილი ნიორი. დაამატეთ პომიდვრის ფაფა, დაამატეთ ყველი "რიკოტო" და ადუღეთ 5 წუთს. მასა ცოტა უნდა შესქელდეს. მოაყარეთ დაჭრილი რეჰანი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

პასტა პომიდვრის უგემრიელესი სოუსით


დადგით წყალი სპაგეტისთვის, მარილი არ დაგავიწყდეთ, რომ ადუღდება წყალი ჩაყარეთ სპაგეტი და მოხარშეთ და გაწურეთ. აურიეთ სპაგეტი სოუსში და მოაყარეთ მწვანილი და მიიტანეთ სუფრაზე.

პასტა პომიდვრის უგემრიელესი სოუსით


წყარო: mary.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.