გამაჯანსაღებელი წვენების იაპონური რეცეპტები



სტაფილო + ჯანჯაფილი (იმბირი) + ვაშლი - ასუფთავებს და ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას.

ვაშლი + კიტრი + ნიახური - ახდენს სიმსივნის (კიბოს) პროფილაქტიკას, ამცირებს ქოლესტერინის დონეს, იცავს კუჭის აშლისა და თავის ტკივილისგან.

პომიდორი + სტაფილო + ვაშლი - აუმჯობესებს კანის ფერს და სუნს პირიდან.

მწარე წიწაკა + ვაშლი + რძე - თავიდან აგვაცილებს პირიდან სუნს და ამცირებს ტემპერატურას.

ფორთოხალი + ჯანჯაფილი (იმბირი) + კიტრი - აუმჯობესებს კანის ფერს და სინოტივეს, ამცირებს ტემპერატურას.

ანანასი + ვაშლი + საზამთრო - ორგანიზმიდან გამოყავს ზედმეტი მარილები, კვებავს შარდის ბუშტს და თირკმელებს.

ვაშლი + კიტრი + კივი - აუმჯობესებს კანის ფერს და სინოტივეს.

მსხალი და ბანანი - არეგულირებს სისხლში შაქრის დონეს.

სტაფილო + ვაშლი + მსხალი + მანგო - ზრდის სხეულის შინაგან სითბოს, ტოქსინებთან ბრძოლისუნარიანობას, ამცირებს სისხლის წნევას და ამცირებს ორგანიზმის საერთო სიმჟავიანობას.

ყურძენი + საზამთრო + რძე + ვიტამინი С + ვიტამინი B2 - ზრდის ორგანიზმის იმუნიტეტს და მისი უჯრედების აქტიურობას.

პაპაია + ანანასი + რძე + ვიტამინები C, E + რკინა - აუმჯობესებს კანის ფერს და ნივთიერებათა ცვლას.

ბანანი + ანანასი + რძე - მდიდარია ვიტამინებითა და მკვებავი მინთიერებებით, თავიდან აგვაცილებს კუჭის შეკრულობას.

gdexpress.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.