სვით წყალი სწორად - რომელ დაავადებებს კურნავს იაპონელების ეს სუპერ მეთოდი



სვით წყალი მშიერზე


იაპონიაში ძალიან პოპულარულია წყლის სმა გაღვიძებისთანავე. ეს პროცედურა მათ სამეცნიერო ტესტებითაც დაამტკიცეს. გთავაზობთ იაპონელების მიერ აპრობირებულ მეთოდს და ინსტრუქციას, თუ როგორ უნდა სვათ წყალი სწორად იმისთვის, რომ ჯანმრთელები იყოთ.

როგორც ამტკიცებენ, ეს მეთოდი კურნავს შემდეგ დაავადებებს: თავის ტკივილი, სასხრებში მტვრევა, გულის დაავადებები, ართრიტი, ტახიკარდია, ეპილეფსია, ცხიმიანობის მომატება, ბრონქული ასთმა, მენინგიტი, თირკმელების დაავადება, გულისრევა, გასტრიტი, დიარეა, ჰემოროი, დიაბეტი, ყაბზობა, თვალის დაავადებები, საშვილოსნოს დაავადებები, კიბო, ყელ-ყურ-ცხვირის დაავადებები.

მკურნალობის მეთოდი

1. დილით, გაღვიძებისთანავე დალიეთ 4 ჭიქა წყალი.

2. გაიხეხეთ კბილები, მაგრამ 45 წუთის განმავლობაში არ ჭამოთ არაფერი.

3. 45 წუთის შემდეგ შეგიძლიათ ჩვეულ რეჟიმში ისაუზმოთ.

4. საუზმის, სადილისა და ვახშმის შემდეგ 2 საათის განმავლობაში არ დალიოთ არაფერი.

5. მოხუცებისა და ავადმყოფებისთვის, რომლებსაც არ შეუძლიათ ერთბაშად 4 ჭიქა წყლის მიღება, რეკომენდებულია დაწყება ნახევარი დოზით, ხოლო შემდგომ ნელ-ნელა მომატება საჭირო რაოდენობამდე.

რეკომენდებული დღეების რაოდენობა დაავადებების მიხედვით:


1. მაღალი წნევა - 30 დღე

2. გასტრიტი - 10 დღე

3. დიაბეტი - 30 დღე

4. ყაბზობა - 10 დღე

5. კიბო - 180 დღე

6. ართრიტით დაავდებულებმა ამ მეთოდით უნდა იმკურნალონ პირველი კვირის 3 დღე, მეორე კვირიდან კი ყოველდღე.

ამ მეთოდს არ აქვს გვერდითი მოვლენები, ოღონდ გაითვალისწინეთ, რომ მკურნალობის დასაწყისში შარდვა გაგიხშირდებათ.

უმჯობესი იქნება, თუ პროცედურას მკურნალობის კურსის დასრულების შემდეგაც გააგრძელებთ და მას ცხოვრების ნორმად აქცევთ.

სვით წყალი და დარჩით ჯანმრთელი და აქტიური


გაითვალისწინეთ ერთი მნიშვნელოვანი დეტალი: ჩინელები და იაპონელები ჭამის დროს სვამენ ცხელ ჩაის (და არა ცივ წყალს) . დროა, მათ მაგალითს მივბაძოთ. ასე მხოლოდ მოგებული დავრჩებით.

მათ, ვისაც ჭამის დროს ცივი სასმელების მიყოლება გიყვართ, გაითვალისწინეთ, რომ ცივი წყალი ანელებს საკვების ათვისებას, განსაკუთრებით აფერხებს იმ საკვების მონელებას, რომელიც ბლომად ცხიმს შეიცავს. სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, გაზავებული ცხიმი სწრაფად შედის ჟანგბადთან რეაქციაში და იოლად შეწოვება ნაწლავების მიერ, ხოლო ცივი წყლის მიყოლების შემდეგ ისინი ლაგდება ქსოვილების კედლებზე და კიბოთი დაავადების რისკიც მატულობს.

gemrielia.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.