პოლონურად მომზადებული თევზი
Polonurad momzadebuli tevzi
Polonurad momzadebuli tevzi
მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
400-600 გრ. ნედლი თევზი, 1-2 სუფრის კოვზი ქარაქი, 2 ცალი კვერცხი, ლიმონის წვენი გემოვნებით, 1-2 ძირი ოხრახუში ან კამა, მარილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი დაჭერით და მოხარშეთ. ცალკე ქვაბში ჩადეთ კარაქი, გააცხელეთ, მიუმატეთ დაკეპილი მოხარშული
კვერცხი, ოხრახუში ან კამა, თევზის მოხარშვის დროს მიღებული 2 სუფრის კოვზი
ბულიონი, ლიმონის წვენი (ან სიმჟავე) და მარილი. ნაჭრებად დაჭრილი მოხარშული თევზი დააწყეთ ლანგარზე, მოუწყეთ მოხარშული კარტოფილი და ზედ გადაასხით მომზადებული საწებელი.
400-600 გრ. ნედლი თევზი, 1-2 სუფრის კოვზი ქარაქი, 2 ცალი კვერცხი, ლიმონის წვენი გემოვნებით, 1-2 ძირი ოხრახუში ან კამა, მარილი გემოვნებით.
მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი დაჭერით და მოხარშეთ. ცალკე ქვაბში ჩადეთ კარაქი, გააცხელეთ, მიუმატეთ დაკეპილი მოხარშული
კვერცხი, ოხრახუში ან კამა, თევზის მოხარშვის დროს მიღებული 2 სუფრის კოვზი
ბულიონი, ლიმონის წვენი (ან სიმჟავე) და მარილი. ნაჭრებად დაჭრილი მოხარშული თევზი დააწყეთ ლანგარზე, მოუწყეთ მოხარშული კარტოფილი და ზედ გადაასხით მომზადებული საწებელი.
|
|
|
|
|
|
|
|
|