მწვანილებში მომზადებული არომატული თევზი



ინგრედიენტები:
თევზი 800 გ
ოხრახუში დაჭრილი,
1/2 ჭიქა ქინძი დაჭრილი,
1/2 ჭიქა ცხარე წიწაკა დაჭრილი,
1/2 ჭიქა პამიდორი წვრილად დაჭრილი,
1 ლიმონის წვენი
ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ მარილი

თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.

სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.


წყარო: presa.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.