ინგრედიენტები:
თევზი 800 გ
ოხრახუში დაჭრილი,
1/2 ჭიქა ქინძი დაჭრილი,
1/2 ჭიქა ცხარე წიწაკა დაჭრილი,
1/2 ჭიქა პამიდორი წვრილად დაჭრილი,
1 ლიმონის წვენი
ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ მარილი
თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.
სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.
წყარო: presa.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|