ბადრიჯანი ბულგარულით - კულინარია



ბადრიჯანი ორგანიზმს ჭარბი ქოლესტერინისაგან ათავისუფლებს; ბადრიჯანი ბულგარულით კი ის გემრიელი კერძია, რომელიც ინგრედიენტების გემოვნებისამებრ განსაზღვრის საშუალებას გაძლევთ.

რეცეპტის ინგრედიენტები (გემოვნებისა და სურვილისამებრ):

ბადრიჯანი
ბულგარული წიწაკა (წითელი, ყვითელი და მწვანე)
ხახვი
ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი
ნიორი
უცხო სუნელი
ქინძის სუნელი
მაიონეზი*
მარილი, პილპილი

მომზადების წესი

ბადრიჯანი წვრილად დავჭრათ სიგრძეზე და კარგად შევწვათ. როდესაც შეიწვება, გადავიტანოთ ემალის ქვაბში და დავამატოთ წვრილად (სიგრძეზე) დაჭრილი ფერადი ბულგარულები. ასევე დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და რეჰანი. ჩავაჭყლიტოთ რამოდენიმე კბილი ნიორი. ვუქნათ ცოტა უცხო და ცოტა ქინძის სუნელიც. მოვასხათ მაიონეზი, კარგად ამოვურიოთ და გემრიელად მივირთვათ!
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.