"ზაფხულის გემო"- უგემრიელესი დესერტი ჭიქებში - რეცეპტები - კულინარია



ინგრედიენტები:

მასკარპონე 200 გრ
შაქარი 8 სკ
ლიმონის ცედრა 2 სკ
ლიმონის წვენი 3 სკ
მაღალპროცენტიანი ნაღები 200 გრ
ჟოლო 300 გრ
ატამი 4 ცალი

1. მიქსერით კარგად ავთქვიფოთ 180 გრ მასკარპონე და 6 სკ შაქარი, დავუმატოთ 2სკ ლიმონის ცედრა, 3 სკ ლიმონის წვენი და კარგად ავთქვიფოთ.

2. მეორე ჯამში ერთმანეთს კარგად შევურიოთ 200 გრ მაღალპროცენტიანი ნაღები და გამზადებული მასკარპონეს მასა.

3. 200 გრ ჟოლო ( შეგიძლიათ შეცვალოთ მარწყვით ან ალუბლით) და 2 სკ შაქარი დავაბლენდეროთ, შევურიოთ ჟოლოს დარჩენილი ნაწილი.

4. გამჭვირვალე ჭიქების ძირზე მოვაწყოთ ძალიან მწიფე ატმის ნაჭრები, მოვასხათ მომზადებული მასკარპონეს კრემი, შემდეგ ჟოლოს მასა, ზემოდან კი მოვრთოთ ატმის ნაჭრებით.

წყარო: info9.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.