ბლინის გერმანული ვარიანტი - რეცეპტები - კულინარია



საჭირო მასალა:
3 ცალი კვერცხი;
500 მლ. რძე;
ვანილი;
ცოტა მარილი;
1 ჩაის ჭიქა ფქვილი.

მომზადების წესი:
ჯამში მოვათავსოთ ფქვილი და ცოტა რძესთან ერთად ავურიოთ ხის კოვზით, სანამ ერთიანი მასა არ გახდება,შემდეგ დავამატოთ დარჩენილი რძე, კვერცხი, ვანილი და მარილი.
კარგია ნახევარი საათი თუ გავაჩერებთ ცომს და შემდეგ გამოვაცხობთ, თუარადა ისეც კარგი გამოდის.

გამომცხვარ ბლინებს მოვაფრქვიოთ შაქრის პუდრა, ან გადავუსვათ ნებისმიეირი ჯემი და მივირთვათ გემრიელად.

galanews.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.