ქაცვი გარეცხეთ და გაატარეთ საკეპ მანქანაში ორჯერ. ჩაყარეთ სამკილოიან ქილაში. ქილა არ გაავსოთ.
მეორე-მეხუთე დღეს მოიყენებს ზეთს.
რაც უფო მეტ ხანს დადგამთ მზეზე, მით უფრო მეტ ზეთს გამოუშვებს. ეს მასა გაწურეთ დოლბანდში, ჩაასხით ბოთლებში და მაცივარში შეინახეთ.
მიღების წესი: მიიღეთ ერთი სუფრის კოვზი სამჯერ დღეში, ჭამამდე 15 წუთით ადრე.
ქაცვის ზეთი იხმარება ეროზიის საწინააღმდეგოდ ტამპონების საშუალებით.
წყარო: ihow.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|