ნინო კვაჭანტირაძე: ამ საწებელს ბიჭებიც ადვილად გააკეთებენ, გასინჯეთ და მითხარით ხომ უგემრიელესია



“გოგოებო, ეს ისეთი საწებელია, გურმან ბიჭებსაც ადვილად შეუძლიათ გაკეთება. ალუჩის მომჟავო-მოტკბო არომატით და ზამთრში გაზაფხულის სურნელით".

მოკლედ, 1 კილო კივი გაფცქვენით, ჩაყარეთ ბლენდერში, დაასხით 1 ჭიქა წყალი + 5 კბილი ნიორი +ქინძი, კამა, წიწაკა, მარილი. ხმელი ომბალოც თუ გაქვთ, ხომ მთლად სასწაული იქნება და ერთი კარგად დაატრიალეთ. გასინჯეთ და მერე მითხარით, ხომ უუუუუგემრიელესობაა, ხორცსაც კარგად ამოუწებ და კარტოფილსაც, ნუუ, ბროკოლს და ყვავილოვანს თუ მოუმზადებთ ესეიგი, ჯანმრთელ კვებაზე ხართ და ეგააა…

შედეგები გამაგებინეთ! გაითვალისწინეთ, რომ ეს სეზონური საწებელია და ერთად ბევრის გაკეთებას აზრი არა აქვს, რადგან 4-5 დღე ინახება და ნოემბრიდან აპრილამდე სულ შეგიძლიათ მოამზადოთ უცებ-უცებ!!!

P.S. ასე მომზადებული კივის საწებელი მთლიანად ინარჩუნებს სასარგებლო თვისებებს და ვიტამინების თაიგულიაა, აბაა, ასე გავასაწებლებთ ჩინეთის მეფეების საყვარელ დელიკატესს, მაგრააამ ჩვენს ფანტაზიებთან ჩინელები რას მოვლენ…”-წერს ჟურნალისტი ნინო კვაჭანტირაძე ფეისბუქის საკუთარ კედელზე.

www.postalioni.com
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.