შემწვარი ყვავილოვანი კომბოსტო სუნელებით და უგემრიელესი სოუსით



ინგრედიენტები:
მაწონი ან არაჟანი - 100 გ

სოუსი:
* მარილი და პილპილი
* წითელი წიწაკა, დაფქული - 1/2 ჩ.კ
* კურკუმა - 1/2 ჩ.კ
* ლიმონის წვენი - 1 ს.კ
* ზეითუნის ზეთი - 3 ს.კ
* ყვავილოვანი კომბოსტო - 1 საშუალო თავი
* ნიორი - 2 კბილი
* ქინძი - 1 კონა
* ოხრახუში - 1 კონა
* მარილი და პილპილი
* ლიმონის წვენი - 2 ს.კ

მომზადების წესები:

გარჩეული და გარეცხილი კომბოსტო დაყავით თანაბარი წომის ყვავილედებად. მოასხით ზეთი და ლიმონის წვენი. მარილი და სუნელები შეურიეთ ერთმანეთს და მოაყარეთ კომბოსტოს. კარგად აურიეთ რომ ზეტი და სუნელები ყველა ყვავილედს მოხვდეს. გადაიტანეთ ტაფაზე, რომელსაც წინასწარ დააფენთ პერგამენტის ქაღალდს. შეწვით 210 გრადუსზე 15-20 წუთი, სანამ დარბილდება.

ამასობაში ბლენდერში დააქუცმაცეთ ნიორი და მწვანილი, დაამატეთ არაჟანი ან მაწონი, ლიმონის წვენი და კვლავ ათქვიფეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. დაამატეთ მარილი, წიწაკა და პილპილი.

მზა კომბოსტო მიირთვით სოუსთან ერთად.

www.gemrielia.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.