ღვინოში მოშუშული წიწილა



ღვინოში მოშუშული წიწილა

(gvinoshi moshushuli wiwila)



საჭირო ინგრედიენტები:

1 ც წიწილა,
200 გრ თავი ხახვი,
50 გრ ნაღების კარაქი,
1,5 ჭიქა თეთრი ღვინო,
ოხრახუში, ქინძი, მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ. დავამატოთ 0,5 ჭიქა თეთრი ღვინო, ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.