ქურაში შემწვარი ანტრეკოტი



ქურაში შემწვარი ანტრეკოტი

(qurasih shemwvari antrekoti)


საჭირო ინგრედიენტები:

1 კგ ანტრეკოტი ნეკნებით,
1 კგ კარტოფილი,
ოხრახუში, მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ანტრეკოტის ნაჭერი გავასუფთავოთ, მოვაცილოთ ზედმეტი ცხიმი, გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, დავდოთ ტაფაზე, შევდგათ ქურაში და შევწვათ საშუალო ცეცხლზე.
კარტოფილი გავფცქვნათ, გავრეცხოთ, დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავაწყოთ ტაფაზე და შევწვათ ანტრეკოტთან ერთად. პერიოდულად ხორცს მოვასხათ წვენი, რომელიც წარმოიშვება შეწვის პროცესში. თუ წვენი ცოტაა, შეიძლება დავამატოთ ცოტა ცხელი წყალი.
შემწვარი ანტრეკოტი დავჭრათ ნაჭრებად ნეკნების გასწვრივ, გადავიტანოთ სინზე, შემოვუწყოთ შემწვარი კარტოფილი, მოვასხათ წვენი, მოვრთოთ ოხრახუშით.

































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.