მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:
2 ც. კიტრი,
2 ც. პომიდორი,
300 გრ. ტკბილი წიწაკის მჟავე,
150 გრ. ყველი “ბრინზა”,
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი, მარილი,
შავი დაფქული პილპილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
კიტრი და პომიდორი დაჭერით რგოლებად, ტკბილი წიწაკა ღერებად, ზეთი ათქვიფეთ მარილით და პილპილით. სუფრაზე გატანის წინ ბოსტნეული ჩადეთ სასალათეში, ფენებშორის მოაყარეთ დაფშვნილი ყველი, მოასხით მომზადებული ზეთის ნაზავი და გააფორმეთ მწვანილით.
|
|
|
|
|
|
|
|
|