ღორის ხორცის ასხმულა ბოსტნეულთან - goris xorcis asxmula bostneultan



საჭირო ინგრედიენტები:

2 ს.კ. სოიოს ზეთი
1 ჩ.კ. მარილი
1 ს.კ. ცხარე კეტჩუპი
2 ს.კ. თეთრი ძმარი
1 კგ. ღორის უძვლო სუკის ნაჭერი
12 ცალი საშუალო ზომის ქამა სოკო
1 ცალი დიდი ზომის წითელი ხახვი
4 ცალი პატარა ზომის პომიდორი
3 ჭიქა მოხარშული ბრინჯი
1 ჭიქა ქათმის ბულიონი
2 კბილი დაკეპილი ნიორი

მომზადების წესი

ერთმანეთში ავურიოთ: ბულიონი, მარილი, ნიორი, კეტჩუპი და ძმარი. მიღებული წვენი ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ მაღალ ცეცხლზე და ვადუღოთ მანამ სანამ ოდნავ არ დაიკლებს. შამფურზე თანმიმდევრობით ავასხათ თანაბრად დაჭრლი ღორის ხორცი, პომიდორი, სოკო და ხახვი . მიღებული ასხმულა გრილში, საშუალო ცეცხლზე შევწვათ 20 წუთის განმავლობაში და ხშირად ვნამოთ ჩვენს მიერ მომზადებული წვენით. როდესაც ხორცი და ბოსტნეული მზად იქნება სუფრასთან მივიტანოთ მოხარშულ ბრინჯთან ერთად.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.