ღორის ხორცი კარტოფილითა და წიწაკით - goris xorci kartofilita da wiwakit



საჭირო ინგრედიენტები:

1 კგ. უძვლო ღორის ხორცი
1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
4 ცალი საშუალო ზომის კარტოფილი
1 ცალი საჭუალო ზომის წითელი ხახვი
1 ჩ.კ. უცხო სუნელი
1/4 ჭიქა ლიმონის წვენი
2 ცალი წითელი წიწაკა
პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი

ღორის ხორცს დავჭრად თანაბარ ნაჭრებად, მოვაყაროთ შავი წიწაკა და მარილი. გავაცხელოთ ტაფა, ჩავასხათ ზეთი, დავდოთ მასზე ხორცი და შევწვათ 10 წუთის განმავლობაში სანამ არ დაყავისფრდება, კარტოფილი დავჭრად თანაბრად ნაჭრებად დავუმატოთ ხორცს, წვრილად დაჭრილ ხახვთან , წიწაკას და უცხო სუნელებთან ერთად. ცეცხლზე დავტოვოთ კიდე 15 წუთის განმავლობაში. სუფრასთან მიტანამდე ოდნავ გავაგრილოთ და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.