სოკოს ბულიონი (წვნიანი)



სოკოს ბულიონი (წვნიანი)

(sokos bulioni - wvniani)


გამხმარი სოკო თბილ წყალში გარეცხეთ, ჩაყარეთ ქვაბში და ერთი-ორი საათით ცივ წყალში დაალბეთ. მერე დადგით ცეცხლზე მოსახარშად. ხარშვის დროს ჩაუმატეთ შუაში გაჭრილი ხახვი და მარილი. როცა სოკო მოიხარშება, ეს კი მოხდება დაახლოებით 2 საათის შემდეგ, ამოიღეთ, ბულიონი კი გაწურეთ.

მასალა:

სოკო გამხმარი - 100 გრ.
წყალი - 2 ლიტრი
ხახვი - 1 თავი
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.