სოკოს ბულიონი (წვნიანი)
(sokos bulioni - wvniani)
(sokos bulioni - wvniani)
გამხმარი სოკო თბილ წყალში გარეცხეთ, ჩაყარეთ ქვაბში და ერთი-ორი საათით ცივ წყალში დაალბეთ. მერე დადგით ცეცხლზე მოსახარშად. ხარშვის დროს ჩაუმატეთ შუაში გაჭრილი ხახვი და მარილი. როცა სოკო მოიხარშება, ეს კი მოხდება დაახლოებით 2 საათის შემდეგ, ამოიღეთ, ბულიონი კი გაწურეთ.
მასალა:
სოკო გამხმარი - 100 გრ.
წყალი - 2 ლიტრი
ხახვი - 1 თავი
მასალა:
სოკო გამხმარი - 100 გრ.
წყალი - 2 ლიტრი
ხახვი - 1 თავი
|
|
|
|
|
|
|
|
|