არტალა



არტალა

(artala)


1 კგ არტალა, 1 თავი ხახვი, ნიახური, ოხრახუში, ნიორი და მარილი - გემოვნებით.
არტალა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე, რომ არტალა დაიფაროს, დავახუროთ სახურავი, შემოვდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ. ხარშვის დროს მოვქაფოთ. დავამატოთ თავი ხახვი, ნიახური და ოხრახუში.
მაგიდასთან მოვიტანოთ ცხელი, დანაყილ ნიორთან და წვრილად დაჭრილ მწვანილთან ერთად.

































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.