ღორის ხორცის მუჟუჟი



ღორის ხორცის მუჟუჟი

(goris xorcis mujuji)


1 კგ ღორის ხორცი, 2 ც დაფნის ფოთოლი, 10 მარცვალი სურნელოვანი პილპილი, 1 ჭიქა ღვინის ძმარი, მარილი - გემოვნებით.
ღორის ხორცი გავასუფთავოთ, მოვაცილოთ ჯირკვლები და ზედმეტი ცხიმი, დავჭრათ და ჩავალაგოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, სურნელოვანი პილპილი, მოვხარშოთ მზადყოფნამდე.
როცა ხორცი მოიხარშება, დავამატოთ ღვინის ძმარი, მოვაყაროთ მარილი, წამოვადუღოთ, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, გადავიტანოთ შესაბამის ჭურჭელში, გავაცივოთ.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.