ღორის ხორცის ყაურმა
(goris xorcis yaurma)
500 გრ ღორის ხორცი,
300 გრ თავი ხახვი,
ქინძი, ოხრახუში, პილპილი და მარილი - გემოვნებით.
ღორის ხორცი გავასუფთავოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში და ვშუშოთ 15 წუთი. დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და კიდევ ვშუშოთ 5-10 წუთი. დავამატოთ 1 ჭიქა წყალი, მარილი და ვშუშოთ მზადყოფნამდე, ბოლოს დავამატოთ პილპილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და კარგად გადავურიოთ.
(goris xorcis yaurma)
500 გრ ღორის ხორცი,
300 გრ თავი ხახვი,
ქინძი, ოხრახუში, პილპილი და მარილი - გემოვნებით.
ღორის ხორცი გავასუფთავოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში და ვშუშოთ 15 წუთი. დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და კიდევ ვშუშოთ 5-10 წუთი. დავამატოთ 1 ჭიქა წყალი, მარილი და ვშუშოთ მზადყოფნამდე, ბოლოს დავამატოთ პილპილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და კარგად გადავურიოთ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|