ღორის ხორცის ყაურმა



ღორის ხორცის ყაურმა

(goris xorcis yaurma)


500 გრ ღორის ხორცი,
300 გრ თავი ხახვი,
ქინძი, ოხრახუში, პილპილი და მარილი - გემოვნებით.

ღორის ხორცი გავასუფთავოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ღრმა ტაფაში და ვშუშოთ 15 წუთი. დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და კიდევ ვშუშოთ 5-10 წუთი. დავამატოთ 1 ჭიქა წყალი, მარილი და ვშუშოთ მზადყოფნამდე, ბოლოს დავამატოთ პილპილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში და კარგად გადავურიოთ.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.