ალადები რომლითაც წონაში იკლებთ



მინდა გაგიზიაროთ უნიკალური ალადების რეცეპტი, რომელიც მათთვისაა განკუთვნილი ვისაც წონაში არათუ მომატების ეშინია, დაკლებას ცდილობს გამწარებული.

ალადები რომელიც ყაბაყისგან მზადდება, შეიცავს ინგრედიენტებს რომელიც სხეულში ცხიმების წვას ააქტიურებს. ამასთან ერთად გემრეიელი, სასარგებლო და ყუათიანი საკვებია. ამგვარი ალადების მოსამზადებლად დაგჭირდებათ, ერთი მოზრდილი ყაბაყი, ერთი სუფრის კოვზი ფქვილი, ცოტაოდენი თხის ან ნებისმიერი სახის ცხიმმოხდილი ყველი, ერთი კვერცხი, სოდა და ერთი სუფრის კოვზი არაჟანი.

მომზადების წესი:

ყაბაყი გაასუფთავეთ ქერქისგან, შემდეგ ოდნავ წახარშეთ მარილიან წყალში, გადმოდგით, გააცივეთ და დააბლენდერეთ წვრილად დაჭრილ ყველთან, კვერცხთან და არაჟანში არეულ სოდასთან ერათად, ამ ყველაფერს დაუმატეთ ფქვილი, ცოტაოდენი დაფქული პილპილი და ეს მასა ალადის ფორმით შევწვათ ტაფაზე. ყაბაყის ალადებს ძალიან უხდება უცხიმო არაჟანი და პომიდვრის ცოცხალი სოუსი.


გემრიელად მიირთვით
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.