გთავაზობთ შოკოლადის ბრაუნის რეცეპტს



ინგრედიენტები:

100 გრ კარაქი
100 გრ შავი შოკოლადი
100 გრ რძიანი შოკოლადი
200 გრ (წვრილი) შაქარი
100 გრ ფქვილი
3 კვერცხი
1 ჩ.კ. გამაფხვიერებელი
30 გრ კაკაო

მომზადების წესი:

გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსამდე. საცხობ ფორმაში ჩავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი და ფორმას კედლებზე წავუსვათ კარაქი ან ზეთი.
ორთქლზე გავადნოთ შოკოლადი და კარაქი და გავაგრილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ კარგად.

შოკოლადის მასა ჩავასხათ კვერცხის მასაში, დავაცრათ მშრალი ინგრედიენტები და ამოვურიიოთ.
ჩავასხათ ფორმაში და ვაცხოთ 25-30 წუთი. ზედაპირი უნდა იყოს ფხვიერი და უნდა \"გაიბზაროს\".

შაქარი შეგიძლიათ ოდნავ დაფქვათ ყავის საფქვავში, ოღონდ შაქრის პუდრასავით არა. ბრაუნი უნდა გამოაცხოთ კვადრატულ ფორმაში. ეს რეცეპტი გათვლილია 22 სმ-იან კვადრატულ ფორმაზე. გამოცხობის შემდეგ უნდა დავჭრათ ნამცხვარი კვადრატებად. ნამცხვარი შეგვიძლია მივირთავთ ნაყინთან ერთად.

წყარო
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.