ბოსტნეული ცხარე ბრაწულა



მასალა:


* 1/2 ყაბაყი;
* 1/2 ბადრიჯანი;
* 1 სტაფილო;
* 1 კარტოფილი;
* 1/2 პომიდორი;
* ოხრახუში, ქინძი გემოვნებით;
* 1 წიელი მწარე წიწაკა;
* 3 ს/კ დაკონსერვებული სიმინდის მარცვალი;
* 2 კბილი ნიორი;
* მარილი და ძირა გემოვნებით;
* 5 ს/კ შვრიის ბურღული;
* 1 ცალი კვერცხი;

მომზადება:


დავჭრათ საკმაოდ წვრილად ბადრიჯანი, ყაბაყი, პომიდორი, კარტოფილი და სტაფილო.
შემდეგ ასევე წვრილად ვჭრით მწვანილს და წითელ მწარე წიწაკას.

ამ მასას დავუმატოთ სიმინდის მარცვლები, კვერცხი შვრიის ბურღული და სანალები.
ავურიოთ კარგად და ზეთში დახურული სახურავით შვბრაწოთ პატარა კატლეტების სახით.

არ დაგემტვრევათ თუ ნიჩბით მთლიანად გადააბრუნებთ (გაითვალისწინეთ);
თუ გიყვართ უფრო ცხარე მაშინ 2 მწარე წიწაკა გამოიყენეთ ერთის მაგიერ.

გემრიელად მიირთვით!
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.