პოლონურად მომზადებული თევზი - Polonurad momzadebuli tevzi



პოლონურად მომზადებული თევზი

Polonurad momzadebuli tevzi






მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

400-600 გრ. ნედლი თევზი, 1-2 სუფრის კოვზი ქარაქი, 2 ცალი კვერცხი, ლიმონის წვენი გემოვნებით, 1-2 ძირი ოხრახუში ან კამა, მარილი გემოვნებით.


მომზადების წესი:

გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი დაჭერით და მოხარშეთ. ცალკე ქვაბში ჩადეთ კარაქი, გააცხელეთ, მიუმატეთ დაკეპილი მოხარშული

კვერცხი, ოხრახუში ან კამა, თევზის მოხარშვის დროს მიღებული 2 სუფრის კოვზი

ბულიონი, ლიმონის წვენი (ან სიმჟავე) და მარილი. ნაჭრებად დაჭრილი მოხარშული თევზი დააწყეთ ლანგარზე, მოუწყეთ მოხარშული კარტოფილი და ზედ გადაასხით მომზადებული საწებელი.


































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.