სოიოს კატლეტი - კულინარია



ინგრედიენტები:
1 კგ. სოიო
300 გ. პური
2 თავი ხახვი
ზეთი
2-3 კბილი ნიორი
ორცხობილას საფანელი ან ფქვილი
ოხრახუში, ქინძი
შავი პილპილი და მარილი -გემოვნებით.

მომზადება: გადარჩეული და გარეცხილი სოიო მოათავსეთ ჯამზე, დაასხით მდუღარე წყალი და გააჩერეთ 30-40 წუთი, შემდეგ გაწურეთ ხელით. გაწურული სოიო დამბალ პურთან, ხახვთან, ნიორთან და მწვანილთან ერთად გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. მიღებული ფარში შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. აიღეთ პატარა ულუფები, მიეცით კატლეტის ფორმა, ამოავლეთ ორცხობილას საფანელში ან ფქვილში და შეწვით ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან.


წყარო: lollipop.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.