ინგრედიენტები:
სპაგეტი – 200 გრ.
კვერცხის გული – 4 ცალი,
ნაღები – 150 მლ.
ზეითუნის ზეთი – 3 ს/კ.
ლიმონის ცედრა – 1ჩ/კ.
რეჰანი, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
სპაგეტი მარილიან წყალში მოვხარშოთ. თასში ნაღები, ზეითუნის ზეთი და კვერცხის გული ერთმანეთში შევურიოთ. შემდეგ ლიმონის ცედრა და რეჰანი დავუმატოთ. მარილი მოვაყაროთ და კარგად ავურიოთ. ბოლოს სპაგეტის მიღებული სოუსი მოვასხათ.
plus.kvira.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|