ჭუჭყსა და ცხიმთან ბრძოლის ყველაზე ეფექტური მეთოდი



ჭურჭლის სარეცხი ეფექტური საშუალებები გარკვეულ ხარჯებთანაა დაკავშირებული, რომლის სახსრებიც ყველას არ გააჩნია, ამიტომ მიუხედავად ტეფალის ჭურჭლის ასეთი ადვილი მოხმარებისა, ისიც იკიდებს ცხიმის ნადებს, რომლისგან გათავისუფლება დროდადრო მოგვიწევს და არც თუ ისე იოლია. ჩვენს წინაპარ ბებიებს კი ჰქონდათ პატარა საიდუმლო, რომლის მეშვეობითაც მათი სამზარეულო მუდამ ბრწყინავდა. მაშასადამე, ყველა თქვენგანს მოეპოვება ალბათ საჭმლის (პურის) სოდა და წყალბადის ზეჟანგი, რომლის სუსპენზიაც უებარია ჭურჭლის გასაპრიალებლად და ზედმეტი ცხიმების მოსაცილებლად.

როგორ მოვამზადოთ ეს სუსპენზია?

ინგრედიენტად საჭიროა მხოლოდ ორი რამ: საჭმლის სოდა და წყალბადის ზეჟანგი. აიღეთ მინის თასი, ჩაყარეთ ჭიქის მეოთხედი საჭმლის სოდა და დაამატეთ იგივე რაოდენობის წყალბადის ზეჟანგი. აღვივდება და წარმოიქმნება სქელი მასა, რომელსაც წაუსვამთ ცხიმიანი ჭურჭლის ზედაპირს და გააჩერებთ რამოდენიმე წუთით, შემდეგ კი ჭურჭლის გასარეცხი სუფთა ტილოთი გაწმენდთ და ჩამორეცხთ წყლით. სისუფთავე კი გარანტირებული გაქვთ და შედეგით თავადვე გაოცდებით.

galanews.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.