მწვანე და პიტნის ჩაი - ყველაზე სასარგებლო სასმელები



მწვანე ჩაი

ფლავონოიდების, პოლიფენოლებისა და ანტიოქსიდანტების მაღალი შემცველობის წყალობით, მწვანე ჩაი თავისუფალი რადიკალების ნეიტრალიზებას ახერხებს, ამაგრებს ძვლებს, იცავს გულ-სისხლძარღვებს დაავადებისჰან და ამცირებს კიბოს გაჩენის რისკს.




პიტნის ჩაი


ეს სასმელი საჭმლის გადამუშავებას ამსუბუქებს. ამასთანავე პიტნა ანტისპაზმური ზემოქმედებით ხასიათდება – გათავისუფლებს კუნთებში ტკივილის შეგრძნებისგან.


მწვანე და პიტნის ჩაი - ყველაზე სასარგებლო სასმელები
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.