როგორ მოამზადოთ სალათი ლორით და ზეთისხილით?



ინგრედიენტები:

1 შეკვრა სალათის ფოთლები
50 გ პარმეზანი ან ნაკლებად მარილიანი სულგუნი
15 პომიდორი ჩერი
70 გ ლორი
50 გ ძეხვი
10 ზეთისხილი
1 ჩ.კ. ზეითუნის ზეთი
1 ლიმონის წვენი
მარილი

მომზადების წესი:
სალათის ფოთლები კარგად გარეცხეთ, ხელით “დახიეთ” და მოათავსეთ ჭურჭელში. ძეხვი და ლორი დაჭრით ძალიან თხლად, ყველი გახეხეთ მსხვილპირიან სახეხზე ან დანით ჩამოთალეთ. დაჭერით ზეთისხილიც.
სალათის ფოთლებს მოაყარეთ ცოტა მარილი და ხის კოვზით აურიეთ. ასევე მოასხით ზეითუნის ზეთი და ახლად გამოწურული ლიმონის წვენი, დაამატეთ პომიდორი, გახეხილი ყველი, ასევე დაჭრილი ლორი, ძეხვი, ზეთისხილი და კიდევ ერთხელ აურიეთ ხის კოვზით. მიირთვით გემრიელად.


წყარო: life.mediamall.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.