ფუმფულა ხაჭაპური კეფირიანი ცომით - კულინარია



ინგრედიენტები:

ფქვილი 500 გ.
კეფირი 200 გ.
საფუარი 1 ჩ.კ
მარილი
კარაქი 100 გ.
სახაჭაპურე ყველი

ფქვილს შეურიეთ საფუარი, შემდეგ დაამატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები და მოზილეთ ცომი. დადგით თბილ ადგილას ასაფუებლად.

აფუების შემდეგ ცომი გაყავით 4 ნაწილად და გააბრტყელეთ. ჩაუდეთ გულში ყველი, ხელახლა გააბრტყელეთ და თავზე ათქვეფილი კვერცხი გადაუსვით. გამოაცხეთ ღუმელში, მაღალ ტემპერატურაზე, სანამ ზედაპირი არ მოებრაწება.

წყარო: presa.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.