აირღუმელში გამომცხვარი უგემრიელესი ხრაშუნა ბადრიჯანი (თითებს ჩაიკვნეტთ)



აირღუმელში გამომცხვარ ბადრიჯანს სულ რამდენიმე ინგრედიენტი სჭირდება, რათა ის ხრაშუნა გამოვიდეს. ეს რეცეპტი იმდენად მარტივია, რომ ნებისმიერი გაუმკლავდება და უკლებლივ ყველას მოეწონება.

ინგრედიენტები:

ბადრიჯანი- 500 გრ.

ყველი- 100 გრ.

კვერცხი- 2 ცალი;

საფანელი- 130 გრ.

ფქვილი- 40 გრ.

მარილი, პილპილი, ნიორი- გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ბადრიჯანი დაჭერით გრძელ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 10-20 წუთი, ხოლო შემდეგ გარეცხეთ, გაწურეთ და აურიეთ ფქვილში.

საფანელი, პილპილი, მარილი და გახეხილი ყველი აურიეთ ერთმანეთში.

კვერცხი ათქვიფეთ ერთი მასის შექმნამდე.

ბადრიჯანი ამოავლეთ კვერცხში, ხოლო შემდეგ საფანელის და სუნელების ნარევში.

ცეცხლგამძლე ჭურჭელზე დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი, წაუსვით მცირე რაოდენობის მცენარეული ზეთი, მასზე მოათავსეთ ბადრიჯანი და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე გაცხელებულ აირღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.

გემრიელად მიირთვით!

www.cnn.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.