ქათმის (ინდაურის) ხორცის გუფთა დუკანური რეცეპტით



მტანჯველი და შიმშილიანი განტვირთვის დღეების შემდეგ, წონის სწრაფი აკერფის საშიშროება დგება. ამიტომ მათთვის, ვისაც დაკლება სურს, მაგრამ სტრესის და შიმშილის გარეშე, პიერ დუკანის ცილოვანი დიეტაზედგამოჭრილია. დუკანის რეცეპტების მიხედვით უამრავი გემრიელი კერძის მომზადება შეგიძლიათ.

ქათმის/ინდაურის ხორცის გუფთა


თქვენ დაგჭირდებათ:

* 700 გრ. ქათმის , ან ინდაურის ხორცის ფარში

* 1ც. ხახვი.

* 2 კბ. ნიორი

* 1ც. კვერცხი

* 2 ს/კ შვრიის ქატო

* მარილი, პილპილი

სოუსისთვის:

* 600 მლ დაბალპროცენტიანი რძე.

* 1 კვერცხი

* 2 ს/კ სიმინდის სახამებელი

* 2 კბ. ნიორი

* 200 მლ.წყალი

მომზადება:

შეურიეთ ერთმანეთს ფარში, 1 ც. კვერცხი, 2 ს.კ შვრიის ქატო, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი. მიღებული მასით გააკეთეთ ბურთულები, მოხარშეთ ქვაბში. ნახარში არ გადაღვაროთ.

მოამზადეთ სოუსი:

ათქვიფეთ კვერცხის გული და 2 ს/კ სიმინდის სახამებელი, დაუმატეთ 100 მლ რძე.

დარჩენილ 500 მლ. რძეს შეურიეთ 200 მლ გუფთის ნახარში და დადგით ცეცხლზე, ადუღებას რომ დაიწყებს, ჩაასხით სახამებლის, კვერცხის და რძის ნარევი. აადუღეთ და ურიეთ 5 წუთი. შემდეგ ჩააწყვეთ გუფთები, დაახურეთ და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ. ბოლოს მოაყარეთ დაჭრილი ქინძი.

ქათმის (ინდაურის) ხორცის გუფთა დუკანური რეცეპტით


www.postalioni.com
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.