კარტოფილი არის უნივერსალური პროდუქტი, რომლის მომზადება სადღესასწაულო სუფრისთვისაც არის შესაძლებელი.
ინგრედიენტები:
– 15 ც. კარტოფილი
– 250 გ ხროცი
– 1 ც. ხახვი
– ტომატი, მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით
– 50 გ არაჟანი
– 50 გ ნაღების კარაქი
მომზადება:
– კარტოფილი გაფცქვენით, ნახევრამდე გამოშიგნეთ და მოხარშეთ 8-10 წუთის განმავლობაში.
– ხორცი და ხახვი ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ, დაამატეთ მარილი და პილპილი.
– კარტოფილი ფარშით გაავსეთ და ღრმა ჟარონაზე გადაიტანეთ.
– შეურიეთ ერთმანეთს არაჟანი, მარილი, ცოტა წყალი, ტომატი და გამღლვარი ნაღების კარაქი. მასა კარტოფილს დაასხით.
– მოამზადეთ კარტოფილი 30 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში.
www.cnn.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|