კვერცხის ნიღბები



1. ერთი კვერცხის გული პატარა ჯამში ათქვიფეთ, დაუმატეთ ერთი ჩაის კოვზი ნებისმიერი ზეთი, აგრეთვე 1 ჩაის კოვზი წყალი ან ნებისმიერი მოსტნეულის, კენკრის ან ხილის წვენი ჩაასხით. წაისვით ნიღაბი 30 წუთით. ნიღაბი ძალზედ მშრალი კანისთვის არის რეკომენდირებული.

2. ერთად ათქვიფეთ კვერცხის გული და ცილა, სახეზე და ყელზე მცენარეული ზეთი წაისვით, ზემოდან კვერცხის ნირაბი დაიდეთ. ნიღაბი სამჯერ უნდა დაიდოთ, თითო ფენის გაშრობის შემდეგ. ჩამოიბანეთ ჯერ თბილი შემდეგ ცივი წყლით.

3. ათქვიფეთ კვერცხის გული და ერთი სუფრის კოვზი ნაღები დაუმატეთ.

4. ერთი კვერცხის გული 2 სუფრის კოვზ არაჟანთან აურიეთ, დაუმატეთ ერთი ჩაის კოვზი სტაფილოს წვენი.

5. ერთი კვერცხის გული 1 ჩაის კოვზ თაფლთან აურიეთ და ერთი სუფრის კოვზი ზეთი დაუმატეთ.

6. კვერცხის გული ¼ ჩაის კოვზ თაფლთან აურიეთ, დაუმატეთ ½ ჩაის კოვზი წვრილად დაფქული ჰერკულესი.

7. კვერცხის გული ათქვიფეთ ორ ჩაის კოვზ ზეთთან ერთად, ერთი ჩაის კოვზი ყურძნის ან ვაშლის წვენი და ორი ჩაის კოვზი თაფლი დაუმატეთ.

8. ერთ კვერცხის ცილას ერთი ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი, წვრილად გახეხილი სტაფილო და ოდნავ სახამებელი დაუმატეთ.

9. ათქვიფეთ ცილა და ½ ჩაის კოვზი ლიმნის წვენი.

10. ათქვიფეთ ცილა, დაუმატეთ გახეხილი მჟავე ვაშლი და კარტოფილის სახამებელი.

11. კარგად ათქვეფილ ცილას გახეხილი კიტრი დაუმატეთ.

12. ათქვეფილ ცილას ფქვილი დაუმატეთ, ერთგვაროვანი ფაფის მიღებამდე (ავიწროებს ფორებს).

13. ათქვეფილ ცილას ერთი ჩაის კოვზი ალოეს წვენი დაუმატეთ (აქრობს ანთებას).

წყარო: 4lady.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.