ტოსტები ძეხვით



მოსამზადებლად: 15წთ. 3 ულუფა

მასალა:

* ჭვავის პური - 6 ნაჭერი
* კარაქი - 100გრ
* სარდელი - 100გრ
* მოხარშული ძეხვი - 100გრ
* შებოლილი ღორის ხორცი - 50გრ
* კვერცხი - 2ცალი
* მარილი გემოვნებით
* პილპილი გემოვნებით
* ოხრახუში მოსართავად

მომზადება:

პურის ნაჭრები დაბრაწეთ კარაქში. სარდელი, ძეხვი და შებოლილი ღორის ხორცი დაჭერით გრძლად.
კვერცხს მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ათქვიფეთ. პურის ნაჭრები მოათავსეთ ცხიმწასმულ ცხელ ტაფაზე, ზემოდან გაანაწილეთ დაჭრილი ხორცის პროდუქტები, მოასხით ათქვეფილი კვერცხი, დააფარეთ თავსახური და შეწვით ნელ ცეცხლზე. სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ოხრახუშით.

წყარო:mary.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.