ქათმის ხორცი ბრინჯთან



ინგრედიენტები:


* 450გრ. კანგაცლილი ქათმის თეთრი ხორცი
* 1 ს/კ სიმინდის ფქვილი
* 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
* 1/3 ჭიქა დაჭრილი მწვანე ხახვი
* 3 კბილი ნიორი
* 1/2 ს/კ ღვინის ძმარი
* 2 ს/კ სოიოს სოუსი
* 3 ჩ/კ შაქარი
* 1/3 ჭიქა მოხალული მიწისთხილი

მომზადების წესი:


დაჭრით ქათმის ხორცი 1-2.5 სანტიმეტრის სისქის ნაწილებად და აურიეთ სიმინდის ფქვილში.

გააცხელეთ ზეითუნის ზეთი ტაფაზე და შეწვით ხორცის ნაჭრები 7-9 წუთის განმავლობაში. დაჭრით მწვანე ხახვი, დაჭყლიტეთ ნიორი და დაამატეთ ხორცს წიწაკასთან ერთად.

შეურიეთ ერთმანეთს ძმარი, სოიოს სოუსი და შაქარი. მოასხით ხორცს ტაფაზე. მოაყარეთ მიწისთხილი. გემრილელია მისი მირთმევა ბრინჯთან ერთად.

გემრიელად მიირთვით!


წყარო: active.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.