უმსუბუქესი დესერტი "მარწყვი შამპანურში" - კულინარია



ინგრედიენტები:
მარწყვი 250 გ
შამპანური 400 მლ
შაქარი 200 გ
ჟელატინი 15 გ
ნახევარი ლიმონის წვენი

ჟელატინი დავალბოთ ცივ წყალში, გადავწუროთ და გავათბოთ შამპანურთან , შაქართან და ლიმონის წვენთან ერთად. შაქარი უნდა გადნეს.

მარწყვი შუაზე გავჭრათ (თუ წვრილი მარწყვია, მთლიანები გამოვიყენოთ), ჩავალაგოთ შესაბამის ჭურჭელში. ზემოდან დავასხათ გაგრილებული ჟელე, შევდოთ მაცივარში . გავაჩეროთ მაცივარში 4 საათი, სანამ ჟელე ბოლომდე არ გამაგრდება.


წყარო: presa.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.