საჭირო მასალა:
არაჟანი – 300 გრ
ხაჭო – 80 გრ
შაქარი – 75 გრ
ჟელატინი – 10 გრ
წყალი – 80 გრ
ვანილი გემოვნებით
ჟელატინი ცხელ წყალში გააზავეთ. ცალკე ჯამში მოათავსეთ არაჟანი და ხაჭო. მიქსერით ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ შაქარი და ვანილი. ისევ ათქვიფეთ, სანამ შაქარი კარგად არ გადნება.
ჟელატინი შეგიძლიათ, გადაწუროთ, თუ ზედმეტი აქვს წყალი. დაუმატეთ მიღებულ კრემში და კიდევ ათქვიფეთ. შემდეგ ფიალებში მოათავსეთ და სამი საათით შედგით მაცივარში.
წყარო: etanews.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|