ინგრედიენტები:
მზა საფუვრიანი ცომი 400-500 გ.
ყველი 300 გ.
სასურველი მწვანილი 150 გ.
კვერცხი 1
დაჭრილი ნიგოზი 2 ს.კ.
მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ.
ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.
გაამზადეთ სასურველი მწვანილი:
ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...
კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.
წყარო: presa.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|