მხლოვანები მწვანილით და ნიგვზით - განსხვავებული გემო - რეცეპტები - კულინარია



ინგრედიენტები:

მზა საფუვრიანი ცომი 400-500 გ.
ყველი 300 გ.
სასურველი მწვანილი 150 გ.
კვერცხი 1
დაჭრილი ნიგოზი 2 ს.კ.

მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ.

ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.

გაამზადეთ სასურველი მწვანილი:
ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...

კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.

წყარო: presa.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.