ხორცის რულეტი მთლიანი კვერცხით - რეცეპტი - კულინარია



დიდ დროს უთმობთ კერძის მომზადებას? ერთფეროვანია თქვენი სუფრა? ნუ დარდობთ, მიყევით ჩვენს სტატიას და დარწმუნდით, რომ ყველაფერი გაცილებით მარტივია. ამჯერად ხორცის მოყვარულთა ყურადღებას მივიპყრობთ და ხორცის რულეტის მომზადებას გასწავლით.

შემადგენლობა:

• ვიჩინა - 100 გრ.
• ფარში - 1 კგ. (შერეული)
• ხახვი - 1 ცალი
• კვერცხი - 5 ცალი
• პური - 1 ცალი
• წიწაკა - გემოვნებით
• მარილი - გემოვნებით

მომზადება დავიწყოთ ვიჩინის კუბიკებად დაჭრით, დაჭრილი კუბიკები შევბრაწოთ. შემდეგ ჩავყაროთ ხახვი, მოვშუშოთ და დავამატოთ ოხრახუში. ამასობაში მოვხარშოთ კვერცხები.
მოვამზადოთ ფარში, შევურიოთ პური, კვერცხი,წიწაკა და მარილი ხახვი და ვიჩინა და კარგად ავურიოთ.
ტაფაზე დავდოთ ალუმინის ფოლგა და ჩავდოთ ფარშის ნაწილი. მოხარშულიკვერცხი გავფცქვნათ და მთლიანად ჩავძიროთ ფარშში.ზემოდან დავადოთ დარჩენილი ფარში. რულეტი ჩავდგათ გაცხელებულ ღუმელში 35 წუთით.

გამოვიღოთ და გემრიელად მივირთვათ!

წყარო: info9.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.