ტოსტები ძეხვით - რეცეპტები - კულინარია



მასალა:

ჭვავის პური – 6 ნაჭერი
კარაქი – 100 გრ.
სარდელი – 100 გრ.
მოხარშული ძეხვი – 100 გრ.
შებოლილი ღორის ხორცი – 50 გრ.
კვერცხი – 2 ცალი
მარილი გემოვნებით
პილპილი გემოვნებით
ოხრახუში მოსართავად

მომზადება:

პურის ნაჭრები დაბრაწეთ კარაქში. სარდელი, ძეხვი და შებოლილი ღორის ხორცი დაჭერით გრძლად.
კვერცხს მოაყარეთ მარილი, პილპილი და ათქვიფეთ. პურის ნაჭრები მოათავსეთ ცხიმწასმულ ცხელ ტაფაზე, ზემოდან გაანაწილეთ დაჭრილი ხორცის პროდუქტები, მოასხით ათქვეფილი კვერცხი, დააფარეთ თავსახური და შეწვით ნელ ცეცხლზე. სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ოხრახუშით.

galanews.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.