ღორის ხორცი ფრანგულად – თითებს ჩაიკვნეტთ!



დაგჭირდებათ:

ღორის ხორცი – 300 გრ
ხახვი – 1 ცალი
მაგარი ყველი – 70 გრ
არაჟანი – 4 ს.კ.
მარილი, პილპილი, მწვანილი, მდოგვი, ზეთი

მომზადება:

ღორის ხორცი პატარა ნაჭრებად დაჭერით. ორივე მხრიდან დაკეპეთ, მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.

ხახვი ნახევარრგოლებად დაჭერით.

ლანგარს ზეთი წაუსვით (შეგიძლიათ, მარგარინი გამოიყენოთ). დაალაგეთ ზედ მომზადებული ხორცის ნაჭრები, ერთმანეთთან მჭიდროდ. ზემოდან მოაყარეთ ხახვი.

არაჟანში აურიეთ ცოტა მდოგვი. მომზადებული სოუსი ხახვის ზემოდან გადაუსვით.

გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე, 30 წუთით. მერე მოაყარეთ გახეხილი ყველი და კიდევ 5-7 წუთი აცხვეთ. ასე მომზადებულ ღორის ხორცს უხდება ახალი ბოსტნეული და მწვანილი.
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.