ინგრედიენტები:
ბროკოლი 400 გ.
გაყინული ბარდა 1 ჭიქა
გახეხილი ყველი პარმეზანი 1/3 ჭ.
პიტნის ფოთლები
ლიმონის წვენი 2 ს.კ.
ლიმონის ცედრა 1 ს.კ.
ზეითუნის ზეთი 1-2 ს.კ.
მომზადების წესი:
ბარდა მოწალეთ მდუღარემარილიან წყალში სამი წუთით, შემდეგ ჩაამატეთ დანაწევრებული ბროკოლი და კიდევ 3 წუთი ხარშეთ. გადაწურეთ, გადაიტანეთ სასალათეში, დაამატეთ ცედრა, პიტნა, ზეთი, ყველი და ლიმონის წვენი. მარილი და პილპილი გემოვნებით.
სამარხვო ვარიანტში ყველი შეგიძლიათ გამოტოვოთ ან შეცვალოთ ნივრიანი გახუხული პურის ნაჭრებით.
presa.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|