იდეალური მინანქრის მომზადება სააღდგომო პასკებისთვის ბევრს უჭირს. ამ რეცეპტის დახმარებით, ყველაფერი გამოგივათ.
თქვენ დაგჭირდებათ:
– 1 კვერცხის ცილა
– 200-250 გ შაქრის პუდრა
– 1-2 ჩ/კ ლიმონის წვენი
მომზადების წესი:
– ღრმა ჯამში ჩანგლით ათქვიფეთ კვერცხის ცილა. დაამატეთ 100-125 გ შაქრის პუდრა და მოურიეთ.
– მასას ლიმონის წვენი დაასხით. პორციებით დაამატეთ დარჩენილი შაქარი- მასა მიქსერით, ან ჩანგლით ათქვიფეთ. შეგიძლიათ დაამატოთ საკვები საღებავი.


new.lider.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|